Spring til indhold

Kontakt os

Anmod om personlig rådgivning.

PS: Hvis du efter rådgivningen føler, at noget ikke er det rette for dig, forstår vi det fuldt ud. Valget er dit, uden noget pres. Vi tror dog, at den information og viden, vi deler, vil være af stor værdi, uanset om du vælger at arbejde med os eller ej.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvilke tjenester leder du efter?
Vi ser frem til muligheden for at arbejde sammen med dig og tage dit brand til det næste niveau. Vi vil snart kontakte dig for at drøfte detaljerne i dit projekt og tilbyde dig en skræddersyet og højkvalitetsløsning, der opfylder dine behov.
Hvad er dine behov inden for trykning, design og marketing?

Kontortid

Vores team er klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig inden for følgende tider.

Hvis disse tider ikke passer dig, så tøv ikke med at lade os vide det. Vi bestræber os på at være fleksible og kan arrangere et møde uden for vores normale åbningstid for at imødekomme dine behov.

Mandag til Torsdag

Morgener fra 09:00 til 14:00 | Møder uden for åbningstiden efter aftale.

E-mail

Hos Colorprinter har vi forskellige e-mailadresser for at sikre effektiv og præcis kommunikation. Vi opfordrer dig til at bruge den rigtige e-mailadresse til din forespørgsel, så du hurtigt og direkte kan få svar fra den relevante afdeling.

info@colorprinter.dk (Generel kontakt)
redaktion@colorprinter.dk (Redaktionelle tjenester)
design@colorprinter.dk (Grafisk design)

* Bemærk venligst, at kommunikation via WhatsApp eller andre beskedtjenester ikke accepteres som officielle kontaktmetoder.

Værksteder: Specialisering og ekspertise

I vores konstante stræben efter at levere den højeste kvalitet og overholde de mest krævende deadlines, har Colorprinter specialiserede værksteder inden for forskellige produktlinjer. Hvert værksted afspejler vores dedikation til trykkunsten og vores engagement i ekspertise.

  • Andalusien (Spanien) – Specialisering inden for redaktionelle tjenester og emballage.
  • Sachsen (Tyskland) – Fokus på reklamematerialer.
  • Schlesien (Polen) – Ekspertise inden for virksomhedspapirvarer.

Disse værksteder, strategisk placeret i Europa, er hjertet af vores produktion, hvor håndværkstradition møder teknologisk innovation for at skabe produkter, der ikke bare opfylder, men overstiger vores kunders forventninger.